Home Contact  
     
   

Over Helpen
(de visie)

Eenvoud

Helpen is een veelzeggend woord en geeft tevens haar eigen eenvoud aan. Dit geldt ook voor Margit Helpt. Woorden als sales, marketing en support hebben meestal een verhullende werking en hebben geen enkele affiniteit met Margit Helpt. We hebben het liever over verkoop, reclame en hulp.

Waarden

Eigenheid, integriteit, oprechtheid, inzet en toewijding zijn woorden die wel van toepassing zijn op Margit Helpt en die voortvloeien uit de waarden van waaruit Margit Helpt wil handelen. Deze kernwaarden zijn: vertrouwen, respect en gunning. Het zijn ook de kernwaarden om succesvol zaken met elkaar te doen.

Kracht

Als je steeds weer kunt handelen vanuit je eigen kernwaarden, dan kom je onherroepelijk in je kracht. Als gedrevenheid voortvloeit uit vertrouwen en respect zal het succes groter zijn, dan wanneer gedrevenheid voortvloeit uit louter omzet- en verkoopdrang. Margit Helpt gelooft in haar eigen kracht en in de kracht van de diensten en producten die zij verkoopt. En hierdoor ontstaat succes met aantoonbare resultaten.

5 V’s

In de dagelijkse praktijk werkt Margit Helpt vanuit de 5 V’s:

Verbinden:
letterlijk via de telefoon, maar belangrijker op intermenselijk vlak.

Vertrouwen:
Dit krijg je alleen maar als je het durft te geven.

Veranderen:
Het doel is altijd om naar een andere situatie te komen.

Vermaken:
Humor is een vorm van eigenheid en bevordert de creativiteit.

Vergeven:
Dit doe je voor jezelf, opdat je steeds weer met een gerust geweten kunt gaan slapen.

 
     

     
  Begin! Alleen dan kan het onmogelijke mogelijk worden.  
  Thomas Carlyley