Home Contact  
     
   

Opdrachtgevers over Margit Helpt

“Bij verkoop gaat het om de klik. En de klik met Margit was er meteen. Zij begreep wat ik wilde en wist dit te koppelen aan het juiste netwerk. Binnen twee weken had ik meerdere opdrachten. Zij vond ingangen, die ik nooit had kunnen vinden”
Songül Akkaya,
freelance adviseur veiligheidsvraagstukken.


“Als crisismanager kun je in principe geen acquisitie bedrijven, maar ben je afhankelijk van de situaties die zich voordoen. Margit verstaat echter de kunst om bij RvB’s binnen te komen met humor en binnen de kortste keren komen de problemen op tafel. Margit is een echte Kanjer”
Cees Buijs,
directeur ICC, bureau voor crisismanagement.


“Ik sta voor mijn producten en mijn capaciteiten. Ik kon het alleen niet goed verkopen aan potentiële opdrachtgevers. Margit Helpt wist heel goed de vertaalslag te maken. Daarbij wist zij op een bijzonder ongedwongen wijze binnen te komen bij de juiste bestuurders. Zonder Margit Helpt kon ik nooit mijn omzet zo vergroten”
Guus Wieringa,
directeur Acquir, instituut voor gedragsveranderingsprocessen in organisaties.


“Margit kan het echt. Als algemeen directeur/secretaris van de kamer van Koophandel voor de Veluwe en Achterhoek heb ik Margit te Nijenhuis meegemaakt als een excellent verkoper. Toen de Jaarbeurs van het Oosten aan de grond zat wierf zij de broodnodige nieuwe deelnemers waarmee de Beurs een welvarende periode tegemoet ging.
De jaarlijkse bedrijfscontactdagen hadden niet bestaan zonder haar verkooptalent.
Toen de Stichting Huis de Voorst(Zutphen) na een crisis klanten nodig had heeft haar verkooptalent het paleis/ partycentrum weer op de kaart gezet”.
Drs A.P.Z. van der Houwen,
voormalig algemeen directeur/secretaris van de Kamer van Koophandel voor de Veluwe en Achterhoek.

 

"Toen Albert Mol me destijds vroeg zijn huwelijksfeest te organiseren, was ik dolgelukkig. In mijn 16-jarige strijd voor de openstelling van het burgerlijk huwelijk voor lesbo- en homoparen had ik bekende Nederlanders nodig die dit onderwerp bij een groot publiek bespreekbaar zouden maken. Ik zei dus ‘ja’ zonder te weten wat ik organisatorisch op m’n nek haalde. Gelukkig was daar Margit die deze last van me overnam. Zij zorgde voor een perfecte dag, duizenden gasten, tientallen bekende Nederlanders en een feest waar tot op vandaag nog over wordt gesproken. Margit is een kanjer."
Henk Krol,
Hoofdredacteur Gay Krant; Initiatiefnemer van de openstelling van het burgerlijk huwelijk.
www.gk.nl en www.henkkrol.nl


"Tijdens de opstartfase van The International Butler Academy bleek Margit van onschatbare waarde wat betreft PR en Marketing voor onze butlerschool.
Zij was in staat op binnen een aantal maanden deze unieke school zowel nationaal alsmede internationaal op de kaart te zetten. Margit's grote kracht is haar bijzonder innemende persoonlijkheid. Met een vlotte babbel, stralende lach en
vooral een sterke persoonlijkheid weet zij haar eigen enthousiasme direct op anderen over te brengen"
Robert Wennekes,
Voorzitter - The International Butler Academy.
www.butlerschool.com

 
     

     
  Goede vrienden zie je niet. Zij staan achter je.  
  Tom Leunissen